ЧАЧЕРЕС, МАРИНАДА И ИНЈ КРЕОЛ Х СЛАНИНА, оз
Неодамнешно

ЧАЧЕРЕС, МАРИНАДА И ИНЈ КРЕОЛ Х СЛАНИНА, оз

DEN 212.96

Това е достапна

Позната Креолска кујна. Во 70-тите, Мајсторот Оле го измеша својот прв рецепт за маринада за инјектирање. Денес, неговите години на знаење во кујната кулминираат со Неговите Креолски Маринади за Инјектирање. Позната Креолска кујна. Во 70-тите, Мајсторот Оле го измеша својот прв рецепт за маринада за инјектирање. Денес, неговите години на знаење во кујната кулминираат со Неговите Креолски Маринади за Инјектирање.

Основните својства

Додатоци на производот