Моќ Ренџерс Нинџа Челик 5 Син Ренџер Акција Херој Слика
Неодамнешно

Моќ Ренџерс Нинџа Челик 5 Син Ренџер Акција Херој Слика

DEN 1.67

Това е достапна

Боја : Син Ренџер вклучете се во акцијата со високо деталната Моќност Ренџерсниња Челик 5 инчни Акциони Херои! Секоја фигура има елегантен Нинџа Челик, како што се гледа во ТВ серијата, што го прави да се издвојува од остатокот од пакетот! Изработена со одлични детали и квалитет, секоја фигура има повеќе точки на артикулација, а исто така вклучува и уникатен предмет за борбена опрема. Секоја фигура може да го пилотира И Дх Мегазорд (продаден одделно) во битка од пилотската кабина во градите на газорд! Соберете ги сите за да ја пронајдете вашата моќ! Секој продаден одделно. Осигурајте се дека ова одговара. со внесување на вашиот број на модел. Влезете во акцијата со високо деталните Моќни Ренџери Нинџа Челик 5 инчни Акциони Херои; мускулест, херојски дизајн со до 13 точки на артикулација. Секоја фигура има елегантен стил На Нинџа Челик, како што се гледа во ТВ серијата, што го прави да се издвојува од остатокот од пакетот. Изработена со одлични детали и квалитет, секоја фигура има повеќе точки на артикулација, а исто така вклучува и уникатна битка (до 2 битка опрема). Секоја фигура, исто така, може да го пилотира ДХ Мегазорд (продаден одделно) во битка од пилотската кабина во градите на Мегазорд. Асортиман вклучува Нинџа Челик Ренџерс и Негативци; соберат сите нив да се најде вашата моќ; секој продаваат одделно.

Основните својства

Додатоци на производот