Лур Јенсен Дипси Нуркач Прилагодлив Насочен Нуркач За Тролање 3-1 4 Зелен Оган УВ Хром Дното
Неодамнешно

Лур Јенсен Дипси Нуркач Прилагодлив Насочен Нуркач За Тролање 3-1 4 Зелен Оган УВ Хром Дното

DEN 2559.84

Това е достапна

Специјалната тркалезна форма и резултирачката повеќенасочна карактеристика го издвојува Нуркачот Лур Јенсен Дипси од сите други нуркачи и планери. Поместувањето лево или десно, како што е наведено на основната плоча, ќе предизвика нуркачот да следи до пристаништето или десната страна, овозможувајќи да се ловат големи мамки од еден брод. Ќе покриете повеќе вода кога Ќе се распоредат Дипси Нуркачите. Прилагодливиот механизам за патување може да се постави специјално за различни големини на мамки и големината на целните риби. Достапни се четири големини На Дипси Нуркачи, со длабочина на нуркање до 20, 35, 50 и 100 стапки. Прилагодлив позитивен механизам за патување. Поголемите големини имаат тешка конструкција на заварени прстени. Додадете опционални Прстени "О" за да нурнете уште подлабоко. Прилагодливиот механизам за патување може да се постави специјално за различни големини на мамки и големината на целните риби.

Основните својства

Додатоци на производот