Брзи Производи КП-ФМАР Флексибилни Магнезиум Станбени Анодни Прачка-44 Должина, 3 4 НПТ
Неодамнешно

Брзи Производи КП-ФМАР Флексибилни Магнезиум Станбени Анодни Прачка-44 Должина, 3 4 НПТ

DEN 2.67

Това е достапна

Еден од најчестите убијци на бојлери е внатрешната корозија. Водата во вашиот грејач содржи многу деструктивни својства, вклучувајќи топлина и груби минерали кои можат да се натрупаат и да ги изедат челичните обвивки во вашиот резервоар, скратувајќи го животниот век на вашиот грејач и оставајќи ве на студ со неред и скршен бојлер. За среќа, внатрешната корозија е многу спречлива. Брзи Производи Анодни Прачки вметнете во вашиот бојлер за да помогнете да се извлечат тие корозивни елементи подалеку од резервоарот и на самата прачка и имаат флексибилен дизајн за да се вклопат во тесни простори. Изградена од магнезиум, метал помек и поапсорбентен од челик, анодната прачка се жртвува за да го заштити вашиот резервоар. Анодните прачки лесно се заменуваат и треба да се проверуваат секој пат кога ќе се исцеди резервоарот за бојлер. Секогаш имајте подготвена резервна анодна прачка додека ја проверувате тековната прачка. Прачките треба да се заменуваат годишно или кога корозијата ќе изеде приближно 75% од масата на прачката. Проверете ги препораките на вашиот бојлер за анодни прачки за да обезбедите правилно вклопување. Го штити вашиот бојлер од корозија, продолжувајќи го неговиот животен век. Конструкцијата на магнезиум е помека и поапсорбирачка од челикот. Редовно проверувајте, прачките треба да се заменуваат годишно или кога корозијата изела приближно 75% од масата на прачката. Флексибилниот дизајн овозможува анодната прачка да се вклопи во тесни простори цврста прачка не би. Големина на прачка : 44 "должина, 3/4" НПТ; Материјал : Магнезиум.

Основните својства

Додатоци на производот