Карсон Делоса Образование Шарени Бувови Однесување
Неодамнешно

Карсон Делоса Образование Шарени Бувови Однесување

DEN 3.00

Това е достапна

Симпатичниот сет На Билтени За Однесување На Шарени Бувови нуди креативен начин за управување со однесувањето на учениците. Наставниците ги пишуваат имињата на учениците на акценти на бувови и нивоа на управување со однесувањето на дрвото. Студентите ги движат своите бувови нагоре и надолу по дрвото врз основа на нивното моментално однесување. Овој разноврсен сет може да се користи и за други задачи за управување со училницата, како што се центри, мали групи, па дури и работни задачи! Вклучува 70 парчиња ,1 заглавие, 1 дрво, 32 бувови и 36 лисја. Побарајте производи за координација во овој дизајн за да ја креирате оваа популарна тема во училницата! Разновиден сет може да се користи за други задачи за управување со училницата, како што се центри, мали групи и работни задачи!. Студентите ги движат своите бувови нагоре и надолу по дрвото врз основа на нивното моментално однесување. Вклучува 70 парчиња, 1 заглавие, 1 дрво, 32 бувови и 36 лисја.

Основните својства

Додатоци на производот