THINKSERVER TS XEON E3-V 3.4 G 8GB RAID121I
Неодамнешно

THINKSERVER TS XEON E3-V 3.4 G 8GB RAID121I

DEN 936.00

Това е достапна

Lenovo Think Server TS460 70 TTT000 KUX 4 U Кула Сервер - 1 x Intel Xeon E3 - 1230 v5 Quad-core (4 Core) 3.40 GHz - 8 GB Инсталиран DDR4 SDRAM-Серискиll/600 Контролер - 0 1 5 10 Нивоа НА РАЦИЈА - 1 x 450 W - 1 Процесорска Поддршка - 64 GB Ram Поддршка - Gigabit Ethernet-ASPEED AST2400 ГРАФИЧКА Картичка XEON E3-1230 V5 3.4 G 8 GB Raid121i TOPSELLER TS460 XEON E3 - 1230 V5 3.4 G 8 GB RAID121 I.

Основните својства

Додатоци на производот