Алмо Природа Висококвалитетен Извор Комплетен Лосос Со Јаболко Во жито Без сос Влажна Конзервирана Храна за Мачки 2. оз
Неодамнешно

Алмо Природа Висококвалитетен Извор Комплетен Лосос Со Јаболко Во жито Без сос Влажна Конзервирана Храна за Мачки 2. оз

DEN 260.48

Това е достапна

Седиштето на алмо Природа ( ВИСОКОКВАЛИТЕТЕН ИЗВОР) комплет содржи 100% седишта месо 100% Седишта Состојки; Без ЖИТО; Висок Извор На Енергија; Без Додатоци; Со Додадени Витамини и Минерали за урамнотежена и целосна исхрана.

Основните својства

Додатоци на производот