Датаком Електроникс 21-Стандардна Празна Ѕидна Плоча
Неодамнешно

Датаком Електроникс 21-Стандардна Празна Ѕидна Плоча

DEN 2.00

Това е достапна

Имате излезна кутија на која и треба покривање? Стандардната Празна Ѕидна Плоча Data Comm Electronic 21-0027 Е дизајнирана за покривање на излезните кутии што не се користат. Ова има мазна лајт бадемово лице и Е УЛ наведени. Дизајниран за покривање на излезната кутија што не се користи. УЛ (Р) наведени. Лајт Бадем. УЛ (Р) наведени. Бело. Бело. Бело. 250 стапки.

Основните својства

Додатоци на производот