Дорман 800-Фитинг За Ладилник За Масло За Специфични Модели На ШЕВРОЛЕТ ГМЦ
Неодамнешно

Дорман 800-Фитинг За Ладилник За Масло За Специфични Модели На ШЕВРОЛЕТ ГМЦ

DEN 1039.84

Това е достапна

Овој конектор за ладилник за моторно масло е дизајниран да одговара на изгледот и функцијата на оригиналниот хардвер на одредени апликации. Изработен од квалитетни материјали, тој е дизајниран за сигурни перформанси и издржливост. Со над 80.000 производи поддржани од тим инженери и експерти за производи со седиште во Соединетите држави, Дорман е првиот избор на автомобилски професионалци, механичари во дворот и самостојни низ Северна Америка. Директна замена - овој приклучок за ладилник за моторно масло одговара на изгледот и функцијата на фабричкиот хардвер на одредени апликации. Идеално решение - овој конектор е сигурна замена за оригиналниот дел што недостасува или не успеа поради замор. Издржлива конструкција - овој дел е направен од квалитетни материјали за да се обезбедат сигурни перформанси и долг работен век. Доверлив квалитет-поддржан од тим експерти за производи во Соединетите држави и повеќе од еден век автомобилско искуство. Обезбедете вклопување-за да бидете сигурни дека овој дел одговара на вашето точно возило, внесете ја вашата година, направете, моделот и конфигурацијата во алатката за монтирање на оваа страница. Одговара Изберете : 1986 ШЕВРОЛЕТ Д30 8 Цил 6,2 Л 1985 ШЕВРОЛЕТ К30 8 Цил 6,2 Л 1992-1995 ШЕВРОЛЕТ ГМТ-400 8 Цил 6,5 Л 1994-1995 ШЕВРОЛЕТ Г30 8 Цил 6,5 Л 1985-1993 ШЕВРОЛЕТ П30 8 Цил 6,2 Л 1992-1995 ГМЦ СИЕРА 8 Цил 6,5 Л 1985-1993 ШЕВРОЛЕТ Г30 8 Цил 6,2 Л 1995 ГМЦ ВАНДУРА 8 ЦИЛ 6,5 Л 1985-1986 ШЕВРОЛЕТ К20 8 ЦИЛ 6,2 Л 1985-1986 ШЕВРОЛЕТ Ц30 8 Цил 6,2 Л 1994-1995 шевролет приградски 8 ЦИЛ 6,5 Л 1985-1986 ШЕВРОЛЕТ К10 8 Цил 6,2 Л 1985,1988-1990,1992-1993 ГМЦ РЕЛИ ВАГОН 8 Цил 6.2 Л 1994-1995 ШЕВРОЛЕТ П30 8 Цил 6.5 Л 1989-1991 ШЕВРОЛЕТ Р3500 8 Цил 6.2 Л 1986-1987,1990-1992 ГМЦ РЕЛИ ВАГОН / ВАН 8 Цил 6.2 Л 1987-1988 ШЕВРОЛЕТ Р30 8 ЦИЛ 6.2 Л 1987,1989,1993 ГМЦ ВАНДУРА 8 Цил 6.2 Л 1986,1988 ГМЦ ЦУТАВЕЈ ВАН 8 Цил 6.2 Л 1985-1986 ШЕВРОЛЕТ Ц10 8 ЦИЛ 6.2 Л 1994 ГМЦ ЦУТАВЕЈ ван 8 Цил 6.5 Л 1985-1986 ГМЦ К2500 8 ЦИЛ 6.2 Л 1985-1986 ШЕВРОЛЕТ Ц20 8 ЦИЛ 6.2 Л 1988-1991 ШЕВРОЛЕТ ГМТ-400 8 ЦИЛ 6.2 Л 1987-1988 ШЕВРОЛЕТ В30 8 ЦИЛ 6.2 Л И ПОВЕЌЕ - ДОДАДЕТЕ ГО ВАШЕТО ВОЗИЛО ВО НАШИОТ ДОДАТОК ЗА ВКЛОПУВАЊЕ За Да Проверите.

Основните својства

Додатоци на производот