Дорман 577-Вратот За Полнење Гориво За Специфични Модели На Доџ Одговара избери: 2004-ДОЏ РАМ 1500, ДОЏ РАМ 2500
Неодамнешно

Дорман 577-Вратот За Полнење Гориво За Специфични Модели На Доџ Одговара избери: 2004-ДОЏ РАМ 1500, ДОЏ РАМ 2500

DEN 1.00

Това е достапна

Истекување на вратот за полнење гориво? Овој заменски врат за полнење гориво е прецизно дизајниран и темелно тестиран за да одговара на оригиналниот врат за полнење за одредени години на возилото, прави и модели за сигурна поправка. Со над 80.000 производи поддржани од тим инженери и експерти за производи со седиште во Соединетите држави, Дорман е првиот избор на автомобилски професионалци, механичари во дворот и самостојни низ Северна Америка. Директна замена - овој врат за полнење гориво е направен за да одговара на оригиналната опрема на одредени возила. Издржлива конструкција-изработена од материјали отпорни на корозија за да се намали идниот потенцијал за дефект. Регулаторна усогласеност - изградена за да ги исполни стандардите за емисија и инспекција. Доверлива вредност поддржана од тим инженери и експерти за контрола на квалитетот во Соединетите држави. Години на моделот на возилото овој дел одговара : Доџ Рам 1500 : 2004, 2005, 2006, 2007, 2008 Доџ Рам 2500 : 2008 Доџ Рам 3500 : 2008, 2009.

Основните својства

Додатоци на производот