Ултра надворешна боја и буквар во боја, црн аметист, сатен, галон
Неодамнешно

Ултра надворешна боја и буквар во боја, црн аметист, сатен, галон

DEN 2.33

Това е достапна

Бојата и буквар во боја е врвен квалитет, 100% акрилна обвивка која обезбедува одлична скрие и адхезија со финиш отпорен на временски услови. Како буквар за акрилна боја во еден, оваа издржлива боја може да се примени директно преку голи површини. Препорачано за употреба на не крварење дрво, винил, алуминиум, asonидарски, штуко, галванизиран метал и подготвен челик. Оваа куќна боја има лесно расчистување на сапун и вода и примена на ниска температура до 35 степени F. Ултра надворешна боја и буквар во боја, црна аметист, сатен, 1 галон Премиум за надворешна боја на надворешниот буквар за боја обезбедува одлична скриеност, адхезија и финиш отпорен на временски услови. 100% формула за акрилна облога. Primer Paint може да се користи без посебен буквар. Може да се користи на не крварење дрво, винил, алуминиум, asonидарски, штуко, галванизиран метал и подготвен челик. Акрилната боја доаѓа со ограничена гаранција за живот. Бојата што се пее е лесно да се исчисти со сапун и вода. Достапно во широк спектар на бои на декораторот. Примена на ниска температура до 35 степени F.

Основните својства

Додатоци на производот