Филтртет филтер за воздух, MPR MERV 5, чисто намалување на прашината за живеење, филтер
Неодамнешно

Филтртет филтер за воздух, MPR MERV 5, чисто намалување на прашината за живеење, филтер

DEN 0.67

Това е достапна

Променете го филтерот често : за оптимални перформанси, проверете дали го менувате филтерот барем еднаш на 90 дена.Не сте сигурни кој филтер за филтрирање да го купите? Кликнете овде за да го видите нашиот Водич за помош. Дизајнирано со ексклузивна технологија Filtrete 3-во-1, вклучително и рејтинг MPR 300 и MERV 5, вашиот филтер за наизменична струја ќе ви помогне да ги повлечете и фатите остатоци од прашина и прашина од прашина, додека оставаме почист проток на воздух. Кога животот на филтерот е завршен, ќе добиете известување за промена на филтерот. Препорачаниот бренд за филтрирање на воздухот HVAC (1), филтрите за домашен воздух на Филтрет ја обезбедуваат технологијата на пробив потребна за да го сменат начинот на кој го чистиме воздухот, со филтрирање на честички и големи и невидливи, да создадеме почист, поздрав дом за себе и нашите семејства. Направете го вашиот дом засолниште : Еден 3-месечен плетенски филтрит 25x25x1 MPR 300 AC Фелетер за воздух помага во фаќање на несакани честички од воздухот во вашето домаќинство за да придонесат за почиста, посвежа домашна околина. (1) Врз основа на студијата за здравство на брендот IPSOS во 2022 година на филтри за живеалишта на HVAC. За оптимални перформанси на вашиот систем за греење и ладење или HVAC систем, променете го филтерот за печки најмалку на секои 90 дена. Вашиот филтер за филтрирање ги надминува фиберглас, пеат и неелектростатски филтри за воздух за да ви помогне да го задржите вашиот чистач на воздухот. Користете го овој 3-месечен плетенка 1-инчен HVAC филтер HVAC во вашата печка, климатик или HVAC систем. Безброј честички : Со рејтинг 300 MPR и MERV 5, вашиот филтер за филтрирање ќе помогне да се фати многу честички од воздухот што минува низ него. Само станбена употреба. Белешка : За лесни потсетници за замена, креирајте промена во одбројувањето во апликацијата Filtrete Smart. Едноставно користете ја апликацијата за да го скенирате бар -кодот на пакувањето на вашиот филтер, а потоа изберете 30, 60 или 90 дена за одбројувањето на вашата замена. Паметна апликација : Користете ја апликацијата Filtrete Smart (i OS или Android) за да поставите потсетници 30-, 60- или 90-дневни за да го промените филтерот за воздух. Ексклузивна технологија : Дизајнирана со ексклузивна технологија Filtrete 3-во-1 за влечење и стапици на несакани честички, дозволувајќи им на почист воздух да тече низ. Разновидна употреба : Работи за промена на филтрите за воздух во вашата печка, климатик/систем за греење или HVAC систем.Filtrete 25x25x1 MPR 300 филтер за воздух, направен од 3М, помага во фаќање на несакани честички од воздухот во домаќинството за да придонесат за почиста, посвежа домашна околина.

Основните својства

Додатоци на производот