Микро Кастмастер Тунгестен риболов лажица Сјај Сјај Чудо од Варол - Оз
Неодамнешно

Микро Кастмастер Тунгестен риболов лажица Сјај Сјај Чудо од Варол - Оз

DEN 2.00

Това е достапна

Acme се справи со Kastmaster Micro Tunfsten Roish Spoon Легендарниот дизајн Кастмастер. Конструкција на волфрам со висока густина. Помал од нокти. Микро серија волфрам е најсмртоносна лажица Panfish во постоење. Големината на куката е #6, црвена боја. Акција без пресврт на линијата! Поради тоа е аеродинамичен дизајн, тоа е мастер рициново далечина. Фати риба од пастрмка со големина на пастрмка до ленти со големина во свежа и солена вода. Кастмастер е прецизен изработен. Нема да се скрши, свитка или кородира. Го задржува својот сјај дури и по повторната изложеност на солена вода. Acme Moakle Tunfsten Micro Series, но направен како легендарниот дизајн на Kastmaster . Достапно во 2 големини 1/28 мл и 1/22 мл . Големината на куката е # 6 и во 10 бои . Помал од ноктите . Микро серија волфрен е Најсмртоносна лажица со пан -риба во постоење . конструкција со висока густина на волфрам . Acme Shakle Micro Tungten Rhise Lure лажица.

Основните својства

Додатоци на производот