Гибс Делта Кохо Лажици
Неодамнешно

Гибс Делта Кохо Лажици

DEN 2.00

Това е достапна

Изграден од месинг со тежок мерач, за точност и контрола на леење, "КОХО" е идеален за реки, потоци и езера. Дури и во брза, длабока вода, "КОХО" се спушта таму каде што се рибите. Дизајнирано со примамливо избезумено движење со која било брзина на пронаоѓање, едноставно е невозможно рибите да одолеат! Гибс Делта Кохо Лажици : Изграден од тешки мерач месинг. За точност и контрола на кастингот. Идеален за реки, потоци и езера во брза, длабока вода. Се спушта таму каде што се рибите. Дизајниран со примамливо избезумено движење при секоја брзина на пронаоѓање. 3 Големини и повеќе опции за боја за избор. Наместен со вртливата цевка од 1 барел, два сплит прстени и една кука со рамни очи.

Основните својства

Додатоци на производот