Оригинални џо чисти чекори на стружење подни душеци - надвор од влезот, на отворено - 72 должина 48 ширина - гума - црна
Неодамнешно

Оригинални џо чисти чекори на стружење подни душеци - надвор од влезот, на отворено - 72 должина 48 ширина - гума - црна

DEN 2.67

Това е достапна

Оригинални џо чисти чекори за стругалка подни душеци - надвор од влезот, на отворено - 72 "должина x 48 " ширина - гума - црна. Надворешниот душек е идеален за секој надворешен влез. Супериорната млд -шара агресивно гребе чевли чиста од нечистотија и вар и ја стапи во основата на душекот. Овој душек; чист чекор; 4x6; BK е одличен објект што ја снабдува ставката за метеж. Тоа е сосема нова ставка што ви доаѓа добро спакувано и брзо се испорачува! Надвор од влезот. Надворешно.

Основните својства

Додатоци на производот