Трип Лајт 3фт Цат5 5е Обликуван Лепенка Кабел
Неодамнешно

Трип Лајт 3фт Цат5 5е Обликуван Лепенка Кабел

DEN 303.84

Това е достапна

N001-003-PU Cat5e 350 MHz Snagless Обликувани ВРВОТ Печ Кабел (M/M) Од Tripp Lite се препорачува за поврзување на голема брзина мрежни компоненти, како што се компјутери, сервери, печатачи, копири, рутери и прекинувачи, во високо-густина центри за податоци. Дизајниран за брз пренос и одличен квалитет на сигналот, овој виолетов кабел со три стапки обезбедува врвни перформанси низ вашата Мрежа Cat5/5e. Произведен од 26 AWG бакарна жица што ги намалува пречките, ВРВОТ Со четири парови N001-003-PU обезбедува брзина до 350 MHz/1 Gbps. Нивоата на пресек на крајот се сведуваат на минимум. РЈ45 машки конектори? дизајнот без пречки ги штити јазичињата за заклучување од оштетување или прекинување за време на инсталацијата. Интегралното олеснување на напрегањето со гребени на секој крај му дава дополнителна флексибилност на кабелот, го намалува стресот и им помага на кабелот и конекторите слободно да се движат без пукање. Поврзува мрежни компоненти со голема брзина, како што се компјутери, сервери, печатачи, копири, рутери и прекинувачи. Дизајниран за 1000 Base-T, 10/100 Base-T, 100 Mbps TPDDI, 155 Mbps БАНКОМАТ, ISDN, глас и токен прстен тип 3 апликации. Обезбедува врски со голема брзина до 350 MHz/1 Gbps.

Основните својства

Додатоци на производот