Фиоки Странични Поднесување Кабинет, Кафеава
Неодамнешно

Фиоки Странични Поднесување Кабинет, Кафеава

DEN 2.00

Това е достапна

Кабинети за датотеки, странична hon® 94000 серија quateralation датотека со две фиоки. Елеганција од 18 век, инженерство од 21 век. Механичките блокови го инхибираат продолжувањето на повеќе од една фиока одеднаш. Фиоки со целосна екстензија за лесен пристап до содржината. Прилагодливите лизгалки за израмнување на шестоаголникот овозможуваат израмнување на единицата без кревање. Боја : Махагони; Семејство На Бои : Махагони; Вкупна Ширина : 37,5"; Вкупна Длабочина : 20,5". Оваа компанија хон 94000 серија дво-фиока странична датотека, 37.5 w x 20.5 d x 29.5 h, махагони е одличен датотеки, странични, дрво ламинат ставка по намалена цена под 8 850 не можете да пропуштите. Механичките блокови го инхибираат продолжувањето на повеќе од една фиока одеднаш. Фиоки со целосна екстензија за лесен пристап до содржината. Прилагодливите лизгалки за израмнување на шестоаголникот овозможуваат израмнување на единицата без кревање.

Основните својства

Додатоци на производот