Ангел Мека Тоалетна Хартија, Мега Ролни = Редовни Ролни, 2-Слојно Ткиво За Капење -
Неодамнешно

Ангел Мека Тоалетна Хартија, Мега Ролни = Редовни Ролни, 2-Слојно Ткиво За Капење -

DEN 399.84

Това е достапна

Ангел Мека тоалетна хартија обезбедува мекост и сила на која се потпира вашето семејство, секогаш по цена што одговара на вашиот буџет. Секоја Мега Ролна содржи 425+ 2-слојни листови, одговара на стандардните држачи за тоалетна хартија во бањата и е црвена и септичка безбедна во стандардните канализациони и септички системи. Ангел мекото пакување на ткивото за капење може да се рециклира. Резервирајте и заштедете со нарачување Ангелско Меко ткиво за капење на големо! Ангел Мека Тоалетна Хартија, 36 Мега Ролни = 144 Редовни Ролни, 2-Слојно Ткиво За Капење- (4 Пакувања од 9 Ролни По Случај) Идеална Рамнотежа на Мекост и Сила. По цена која секогаш одговара на вашиот буџет. Секоја Мега Ролна е еднаква на 4 Ангелски Меки Редовни Ролни-и тие сепак одговараат на стандардните држачи. Долготрајните Мега Ролни имаат 4 пати* тоалетна хартија, така што поретко ја менувате ролната! *наспроти Нашата Редовна Ролна. Меки, силни, септички безбедни во стандардни, добро одржувани канализациони и септички системи и направени од дрвја со одржлив извор. Секое пакување содржи 36 мега Ролни со 425+ 2-слојни листови по ролна.

Основните својства

Додатоци на производот