Новена На Пресвета Богородица Од Фатима
Неодамнешно

Новена На Пресвета Богородица Од Фатима

DEN 1.33

Това е достапна

Новената е вежба на посветеност што се практикува девет дена за да се добие одредена благодат или да се побара одредена намера. Може да биде посветен на Самиот Христос во некое повикување, или на некој канонизиран светец чие посредување е помоќно пред Бога, поради заслугите постигнати во текот на неговиот живот.Нв001 Новена На Пресвета Богородица Од Фатима.

Основните својства

Додатоци на производот