- ЗАМЕНА НА ДЕЛОВИ за 1988-Хонда Увертира Дистрибутер Капа За Хонда Прелудиум
Неодамнешно

- ЗАМЕНА НА ДЕЛОВИ за 1988-Хонда Увертира Дистрибутер Капа За Хонда Прелудиум

DEN 2.67

Това е достапна

ОДИ-ЗАМЕНА НА ДЕЛОВИ за 1988-1991 Хонда Прелуд Дистрибутер Капа За Хонда Прелудиум (2.0 S / 2.0 Si / 2.0 Si 4 WS / S / SR / Si / SI 4 WS / Si АЛБ)ОДГОВАРА : 1988-1989 Прелудиум 2.0 Si 4 WS 4-Цил 2.0 L Купе Автоматски 1988-1989 Прелудиум 2.0 Si 4 WS 4-цил 2.0 l купе прирачник 1988-1990 Прелудиум 2.0 S 4-Цил 2.0 L Купе Автоматски 1988-1990 ПРЕЛУДИУМ 2.0 S 4-Цил 2.0 L купе прирачник 1988-1991 Прелудиум 2.0 SI 4-Цил 2.0 L Купе Автоматски1988-1991 Прелудиум 2.0 Si 4-Цил 2.0 л купе прирачник 1990 Прелуд Ср 4-Цил 2.0 Л Купе У/К1990-1991 Прелуд СИ 4-ЦИЛ 2.1 Л Купе АВТОМАТСКИ 1990-1991 прелуд си 4-Цил 2.1 Л КУПЕ прирачник1990-1991 Прелуд Си 4вс 4-Цил 2.1 Л Купе АВТОМАТСКИ 1990-1991 прелудиум Си 4вс 4-Цил 2.1 Л Купе Прирачник1990-1991 Прелуд Си Алб 4-ЦИЛ 2.1 Л КУПЕ Автоматски 1990-1991 ПРЕЛУД си алб 4-Цил 2.1 Л КУПЕ ПРИРАЧНИК1991 Прелудиум Се 4-Цил 2.0 Л Купе У/Кфитс Години : 1988 1989 1990 1991 фитс Мотори : 4-Цил 2.0 Л 4-Цил 2.1 Л Оди-Делови Доживотна Гаранција. Ги исполнува или Надминува сите барања за владини стандарди за безбедност. Оем Квалитет По Попуст Цени-висок квалитет и гарантирано ќе одговара.

Основните својства

Додатоци на производот

Пред-О О
Неодамнешно
Пред-О О
Това е достапна
DEN 3.33
ценето: