4-Годишен План За Заштита За Обновување На Домаќинствата 4 400-4 4999.99
Неодамнешно

4-Годишен План За Заштита За Обновување На Домаќинствата 4 400-4 4999.99

DEN 2.00

Това е достапна

Добијте години заштита само за пени дневно.Опфаќа план : Механички што е покриено? Капки и испукани екрани; Истурање и оштетување на течноста; Механички и електрични дефекти; пренапони на Струја или дефекти на напојувањето;дефект на Предметот при нормална употреба Или од нормално абење кога започнува покриеноста? Вашата покриеност започнува на денот кога ќе го купите вашиот план; наградувана услуга : 24/7 поддршка на клиентите; Брзи поправки или замени;Откажи во секое време, целосна наплата во првите 30 дена; Бесплатна испорака на сите поправки;Нема одбитоци или скриени такси; одбиток по побарување ќе аплицира за месечни мобилни планови;како да поднесам барање?За најбрза услуга, поднесете барање преку интернет во секое време 24/7 со Square Trade, allstate компанија; само одете Да поднесете барање за неколку минути;Имајте ја вашата потврда и покриена ставка со вас; Многу побарувања се одобрени веднаш; во други случаи, специјалист ќе ве води низ следните чекори; ние ќе ја поправиме вашата ставка; Ако не можеме да ја поправиме, ќе ви испратиме замена или ќе ви надоместиме; Важни Информации; Плановите За Заштита важат Само за производи купени од или од чувајте во последните 30 дена; со купување на овој план за заштита се согласувате Со Условите На Планот За Заштита Условите На Вашиот План за заштита Доколку не ги добиете, ве молиме /помогнете; вашиот план за заштита важи само за еден основен производ; видете ги условите за целосни детали /Услови на програмата; прашања? / помош за одговори на вообичаени прашања или за закажување повратен повик од еден од нашите специјалисти; Дознајте повеќе За Плановите За Заштита на /заштита.

Основните својства

Додатоци на производот