Возење 6-Точка Приклучок
Неодамнешно

Возење 6-Точка Приклучок

DEN 254.08

Това е достапна

Приклучоците СО 6 точки ТЕКТОН се идеални за работа со прицврстувачи во форма на шестоаголник. Тие се дизајнирани да ги држат страните, а не аглите на главите на прицврстувачите, што спречува заокружување. Големите ознаки со печат се трајно импресионирани во материјалот и оптимизирани за читливост. Огледало хромирана завршница штити од корозија и лесно брише чиста. Отворањето на штекерот со 6 точки обезбедува идеално, точно вклопување за главите на прицврстувачите во форма на шестоаголник. Геометријата на приклучокот е дизајнирана да применува сила на рамните страни на прицврстувачите, а не на аглите, спречувајќи заокружување. Приклучокот со стандардна должина е релативно разноврсен и погоден за широк спектар на апликации. Екстра големите ознаки со големина со печат се лесни за читање и не можат да се истрошат. Полиран, хромиран финиш лесно брише чист и е многу отпорен на корозија. Четири жлебови за задржување обезбедуваат безбедна врска со погонската алатка. Закосениот внатрешен раб на отворот на штекерот помага непречено да се насочи кон прицврстувачите.

Основните својства

Додатоци на производот