Волуменски шампон од ОНЕСТА за Униз - шампон од Оз
Неодамнешно

Волуменски шампон од ОНЕСТА за Униз - шампон од Оз

DEN 464.00

Това е достапна

Овој хампон нежно се чисти и услови без додавање на тежина. Обезбедува тело и полнота на добра, безживотна коса. Ја подобрува силата, сјајот и одговорноста. Тоа помага во контролата на Фриз и летање. Овој хампон нежно се чисти и услови без додавање на тежина.

Основните својства

Додатоци на производот