Човек Миризливи Непредвидлива Шадз 5 Чад Шад пк
Неодамнешно

Човек Миризливи Непредвидлива Шадз 5 Чад Шад пк

DEN 208.64

Това е достапна

Супер-реален мек кретен импрегниран со сол со жив дизајн со поделена опашка кој совршено го имитира непредвидливото дејство на мамката, Непредвидливиот Шаџ може да биде наместен без тежина за да се постигне бавна, треперлива презентација или дното одбиено на пондерирана кука или џигед. 5" Непредвидливиот Шадз е идеален за популарни крајбрежни цели како црвена риба, седиште, пробивач и снук, додека риболовците на слатководни басови открија дека е ефикасен и како површинска мамка за голема уста и мамка за капка за голема мала уста. Зголемена верзија на нејзиниот 5" помал брат, 7" Непредвидливиот Шаџ е смртоносна мамка за пребарување и реакција за стриптизети, бик црвени, снук, тарпон, кобија, штука и мускус. И двете Големина Непредвидлива Шаџ се исто така неверојатно ефикасни кога се закачени на тежок џигхед и се свиткани вертикално за групер, снепер, амберџек и жолта опашка, каде што не само што предизвикуваат насилни штрајкови, туку и се држат до постојана злоупотреба од крадци на мамки како ниедна друга миризлива мека пластика на пазарот! 10х тешка конструкција на елазтех® за екстремна издржливост, дури и во најтешките средини со солена вода.

Основните својства

Додатоци на производот

МЛ 6ЛБ НЦЛ 200ИД
Неодамнешно
МЛ 6ЛБ НЦЛ 200ИД
Това е достапна
DEN 1.67
ценето: