Критична Улога Необоени Минијатури Бран 1: Брз Избор-Необоена Минијатура
Неодамнешно

Критична Улога Необоени Минијатури Бран 1: Брз Избор-Необоена Минијатура

DEN 2.00

Това е достапна

Критична Улога Необоени Минијатури Бран 1 : Брз Избор Содржи-1 копија од секоја Критична Улога необоен единечен широк, висок и двоен широк блистер пакет во Бран 1.Критична Улога Необоените Минијатури доаѓаат со многу детални фигури, подготвени и подготвени за сликање надвор од кутијата. Овие фантастични минијатури вклучуваат длабоки парчиња за полесно сликање. Пакувањето ги прикажува овие минијатури во јасен и видлив формат, така што клиентите точно знаат што добиваат.Овој брз избор на ску го вклучува следново : 90370-Критична Улога Необоени Минијатури : Еорски Нулифиер. 90388-Критична Улога Необоени Минијатури : Гоблин Волшебник и Непријателски Женски. 90368-Критична Улога Необоени Минијатури : Основни Потомство Емисар и Гледач. 90367-Критична Улога Необоени Минијатури : Јадро Потомство Роботи. 90385-Критична Улога Необоени Минијатури : Човечки Клодовик Конкорд Свештеник Машки. 90391-Критична Улога Необоени Минијатури : Човечка Гравитургија И Хронургија Волшебници Женски. 90387-Критична Улога Необоени Минијатури : Бубачки Борец Машки. 90386-Критична Улога Необоени Минијатури : Човечка Двендалска Империја Борец Женски.90383-Критична Улога Необоени Минијатури : Џуџе Двендалија Империја Борец Женски. 90382-Критична Улога Необоени Минијатури : Лотусден Половина Ренџер Машки. 90381-Критична Улога Необоени Минијатури : Бледи Елф Непријателски И Бард Машки. 90380-Критична Улога Необоени Минијатури : Шупливи Еден Непријателски И Волшебник Машки. 90379-Критична Улога Необоени Минијатури : Полу-Елф Knо Витез И Femaleо Женски. 90376-Критична Улога Необоени Минијатури : Лушпа Зомби. 90374-Критична Улога Необоени Минијатури : Мрачен Сталкер. 90371-Критична Улога Необоени Минијатури : Еоријански Реверсер. 90375-Критична Улога Необоени Минијатури : Плитко Свештеник. 90384-Критична Улога Необоени Минијатури : Равенит Полу-Змеј Варварин Женски. 90389-Критична Улога Необоени Минијатури : Хобгоблин Волшебник и Друид Машки. 90390-Критична Улога Необоени Минијатури : Полу-Елф Паладин Џорхас Женски. 90378-Критична Улога Необоени Минијатури : Сваваин Базилиск. Зграби оваа огромна колекција На критична улога постава на Бран 1. Вклучува 21 Необоени Минијатурни Пакувања. Секој Пакет има 1-3 Фигури во него. Со овој комплет ќе сликате безброј часови!. Широк избор На Мини За да ја задоволите вашата желба, Од Сваваин Базилиск Јадро Мрестење Роботи. Подготвен и подготвен за сликање надвор од кутијата!.

Основните својства

Додатоци на производот

Tot Standwich Stacker
Неодамнешно
Tot Standwich Stacker
Това е достапна
DEN 191.84
ценето: