Пенка+менувач со 3-прстени со 3-прстени врзивно средство за прегледување, 1,5 наклонети Д-прстени, бели
Неодамнешно

Пенка+менувач со 3-прстени со 3-прстени врзивно средство за прегледување, 1,5 наклонети Д-прстени, бели

DEN 1.33

Това е достапна

Кога станува збор за организација, нашиот Пен+Gear 3-прстен траен со врзивно средство за врзивно средство за белиот нудинг нуди многу повеќе. За почетниците, има лесна мулти-слојска конструкција, што го олеснува носењето и вклучува 1,5-инчни наклонети Д-прстени, наспроти стандардните тркалезни прстени, така што може да има повеќе хартија; 375 листови да бидат точни. Плус, тоа е комплетно со два пригодни џебови за внатрешни работи за дополнително складирање, предни и задни џебови пред и задниот дел, и страничен џеб што го прави обележувањето и декорацијата. Јасно е дека нашиот врзивен врзивен преглед со 3 прстени со 3 прстени е совршен избор за организација на документи дома, работа или за училишни проекти. 3-прстен врзивно средство со 1 1/2 "прстени и 375 капацитет на листови. Д-прстените држат повеќе листови од стандардните тркалезни прстени. Две чисти џебови за складирање на ентериер.

Основните својства

Додатоци на производот