Мандо променлива вентил соленоид 22A1163
Неодамнешно

Мандо променлива вентил соленоид 22A1163

DEN 399.68

Това е достапна

Времето на променливиот вентил (VVT) соленоид управува со времето на лифт на вентилот и протокот на масло во рамките на наведените брзини и оптоварувања на вртењето на моторот. Кога соленоидите на VVT работат нормално, перформансите на моторот и ефикасноста на горивото се оптимизираат во сите опсези на RPM. Неуспешниот VVT сензор ќе предизвика да се отворат/затворат вентилите за издувни гасови за време на неправилно време, што резултира во голема намалена економичност на горивото. Мандо VVT електроманите се делови за замена на ОЕ, исто како и оној што се наоѓа на вашето возило. Одете со соленоиди на Mando VVT за да ја вратите економичноста на горивото на вашиот автомобил во оптимална - ние сме ОЕ! Произведено во Кореја. Оригинална опрема Променлива вентил со електромагнет. 0.

Основните својства

Додатоци на производот