12 'двојна комора сина вода цевка за копнен базен Зимско затворање
Неодамнешно

12 'двојна комора сина вода цевка за копнен базен Зимско затворање

DEN 1439.84

Това е достапна

Обезбедете го вашиот зимски базен со оваа лесна за употреба двојна цевка за вода во комора Големите вентили се вклопуваат во повеќето градинарски црева за лесно полнење и брзо одводнување, што требаше да биде не повеќе од три четвртини полни за да се обезбеди простор кога водата во внатрешноста на замрзнување на двојни топлински запечатени споеви за дополнителна издржливост за дополнителна издржливост за дополнителна издржливост за дополнителна издржливост Димензии : цевка : 12 'долга x 11 "широки (дефленирани) отвори за вентили : 1,1 " Материјал (и) со дијаметар : Винил Белешка : Се препорачува целата зимска покривка да се задржи со цевки за вода за да помогне во спречувањето на зимскиот капак Од паѓање во базенот единечна цевка за вода со две одделни комори. Кога е исполнето место на врвот на зимското покритие за да не падне. Направено од траен винил. Требаше да биде не повеќе од три четвртини полни за да се обезбеди простор кога водата внатре се замрзнува.

Основните својства

Додатоци на производот