Мекфарлејн Играчки Ворхамер 40к Дарктид Предавник Чувар - Во Колекционерска Фигура
Неодамнешно

Мекфарлејн Играчки Ворхамер 40к Дарктид Предавник Чувар - Во Колекционерска Фигура

DEN 479.52

Това е достапна

Овие храбри, добро обучени и решителни ветерани се - или беа-луѓе; регрутирајте војници кои биле регрутирани во полкови и испратени во непознатото без идеја со што ќе се соочат. Повеќето војници служат брилијантно и храбро, останувајќи лојални на Својата Царска должност и покрај се што доживуваат. Но, другите стануваат жртви на подмолниот допир на хаосот. Тие стануваат-буквално, во некои случаи - токму она против што се борат. Овие храбри, добро обучени и решителни ветерани се - или беа-луѓе; регрутирајте војници кои биле регрутирани во полкови и испратени во непознатото без идеја со што ќе се соочат. Повеќето војници служат брилијантно и храбро, останувајќи лојални на Својата Царска должност и покрај се што доживуваат. Но, другите стануваат жртви на подмолниот допир на хаосот. Тие стануваат-буквално, во некои случаи - токму она против што се борат. Ворхамер 40к. УПЦ : 787926109726.

Основните својства

Додатоци на производот