Dorman 604 - Hvac Мешавина Врата Побудувачко За Специфични Модели Мерцедес-Бенц Одговара изберете: 1998-МЕРЦЕДЕС-БЕНЦ МЛ
Неодамнешно

Dorman 604 - Hvac Мешавина Врата Побудувачко За Специфични Модели Мерцедес-Бенц Одговара изберете: 1998-МЕРЦЕДЕС-БЕНЦ МЛ

DEN 174.24

Това е достапна

Овој активатор на воздушната врата директно го заменува оригиналниот погон на одредени години на возилото, прави, модели, конфигурации и позиции за враќање на правилното работење СО КЛИМАТИЗАЦИЈА. Ве молиме имајте предвид дека многу возила имаат неколку различни активатори на воздушните врати, кои се дизајнирани за специфични позиции и функции во возилото. За да се осигурате дека го имате она што ви треба, внимателно прегледајте ги белешките за апликацијата за овој дел за да потврдите дека одговара на позицијата и функцијата на погонот што треба да го замените. Во некои системи за нарачки преку интернет, можеби ќе треба прво да ги внесете информациите за вашето возило за да ги видите белешките за апликацијата за вашето возило. Ако не знаете која позиција на погонот треба да ја замените, консултирајте се со квалификуван сервисер. Директна замена-направена за да одговара на вклопувањето и функцијата на оригиналниот погон на воздушната врата на одредени години на возилото, марки, модели и конфигурации. Специфична позиција-возилата често имаат повеќе различни активатори на вратите ЗА КЛИМАТИЗАЦИЈА; прегледајте ги белешките за апликација на овој дел за да потврдите дека одговара на локацијата и функцијата на погонот што треба да го замените. Издржлива конструкција-дизајнирана и тестирана според строги стандарди за да помогне да се спротивстави на абењето и електричното согорување за сигурно работење и долг работен век. Доверлив квалитет-поддржан од тим експерти и инженери во Соединетите држави и повеќе од еден век искуство. Обезбедете вклопување-за да бидете сигурни дека овој дел одговара на вашето точно возило, внесете ја вашата година, направете, моделот и конфигурацијата во алатката за монтирање на оваа страница. Години на моделот на возилото овој дел одговара : Мерцедес - БЕНЦ МЛ320 : 1998, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003 Мерцедес-БЕНЦ МЛ350 : 2003, 2004, 2005 Мерцедес - БЕНЦ МЛ430 : 1999, 2000, 2001 Мерцедес - БЕНЦ МЛ500 : 2002, 2003, 2004, 2005мерцедес-бенц МЛ55 АМГ : 2000, 2001, 2002, 2003.

Основните својства

Додатоци на производот