140033ек Серпентина За Директно Палење одговара избери: 2008 - ФОРД Ф250, 2008 - ФОРД ЕКСПЕДИЦИЈА
Неодамнешно

140033ек Серпентина За Директно Палење одговара избери: 2008 - ФОРД Ф250, 2008 - ФОРД ЕКСПЕДИЦИЈА

DEN 494.40

Това е достапна

Компатибилен со 2004-2008 Ford® 4.6 L/5.4 L/6.8 L 3-вентил мотори. Овој производ не е создаден или продаден од ford®.;СУПЕР Калемите ЗА ЗАБРЗУВАЊЕ имаат напредна технологија на бобини, високо специјализирани силиконски магнетни челични јадра, оптимизирани намотки, соодветна отпорност и инженерски соодноси на вртење кои обезбедуваат високи перформанси, квалитетен калем. Специјализираната епоксидна висока температура се спротивставува на шок и вибрации, додека ја зголемува топлинската спроводливост. Ова се директни замени со високи перформанси за оем калеми.; Специјализираните силиконски магнетни челични јадра се опкружени со прецизно завиткани намотки користејќи напредна технологија за бобини што помага да се одржи соодветниот отпор и односот на вртење неопходни за да се испорача искра со високи перформанси. Телата НА СЕРПЕНТИНА ЗА ЗАБРЗУВАЊЕ се обликуваат со помош на материјал со висока јачина на електрична енергија. Потоа ги пополнуваме куќиштата со специјализирана епоксидна висока температура која не само што ја зголемува топлинската спроводливост, туку помага и да се спротивстави на шок, вибрации и хемикалии кои се наоѓаат во инж. Директниот Приклучок за Замена резултира Со Директно Вклопување на ОЕ. ОБД Е Безбеден, така што нема да фрлате кодови, само искри.

Основните својства

Додатоци на производот