Флеш Мебел Роксбери Кралицата Големина Тафтуван Тапациран Платформа Кревет Во Црна Ткаенина Со Сертипур-Сад Сертифициран Џеб Пролет Душек
Неодамнешно

Флеш Мебел Роксбери Кралицата Големина Тафтуван Тапациран Платформа Кревет Во Црна Ткаенина Со Сертипур-Сад Сертифициран Џеб

DEN 9070.72

Това е достапна

Кралицата Големина Платформа Кревет Со Душек Вклучени. Поединечно завиткани 6,5 мерач пружини го намалуваат преносот на движење и ги минимизираат точките на притисок. Кралицата Големина Платформа Кревет Со Душек Вклучени. Големина На Насловот на Панелот : 65,75"W x 2,5" d x 31 " H. Флеш Мебел Роксбери Кралицата Големина Тафтуван Тапациран Платформа Кревет Во Црна Ткаенина со 10 Инчен Сертипур-Сад Сертифициран Џеб Пролет Душек. 15 Ребра За Поддршка На Дрво со Метална Нога За Поддршка На Центарот. МЕРЕЊА НА ПРОИЗВОДОТ : Големина На Креветот На Платформата : 65,75"W x 85,75" D x 50,75 "H; Големина На Главата : 65,75" W x 2,5 "D x 31" H; Летва До Висина На Подот : 13"; Висина На Подлогата : 6"; Големина На Душекот : 60 "W x 80"d x 10" H. Големина На Насловот на Панелот : 65,75"W x 2,5" d x 31 " H. Добијте прекрасен ноќен одмор на овој комплет кревети и душеци на платформата. Certipur-Сад Сертифициран Пена Амортизација Со Тесни Плете Врвот. Летва До Висина На Подот : 13"; Висина На Подножјето : 6". Мека Удобност за сите позиции на спиење. Копче За Црна Ткаенина Тафтуван Тапациран Кревет. Оваа тапацирана рамка за кревет има доволно карактер за да го подобри изгледот во вашата спална соба. 15 Ребра За Поддршка На Дрво со Метална Нога За Поддршка На Центарот. Поединечно завиткани 6,5 мерач пружини го намалуваат преносот на движење и ги минимизираат точките на притисок. Certipur-Сад Сертифициран Пена Амортизација Со Тесни Плете Врвот. МЕРЕЊА НА ПРОИЗВОДОТ : Големина На Креветот На Платформата : 65,75"W x 85,75" D x 50,75 "H; Големина На Главата : 65,75" W x 2,5 "D x 31" H; Летва До Висина На Подот : 13"; Висина На Подлогата : 6"; Големина На Душекот : 60 "W x 80"d x 10" H. Пристигнува Во Кутија за ваша погодност, ве молиме дозволете 48 до 72 часа за целосно проширување на душекот. Поединечно завиткани 6,5 мерач пружини го намалуваат преносот на движење и ги минимизираат точките на притисок. Копче За Црна Ткаенина Тафтуван Тапациран Кревет. 15 Ребра За Поддршка На Дрво со Метална Нога За Поддршка На Центарот. Копче За Црна Ткаенина Тафтуван Тапациран Кревет. Летва До Висина На Подот : 13"; Висина На Подножјето : 6". Рамката има централна потпорна нога и 15 дрвени летви кои се дизајнирани да го поддржат вашиот душек без употреба на пружина од кутија. Внатрешната шминка се состои од џебни пружински калеми и Сертипур-американска Сертифицирана пена. 10 "Џеб Пролет Душек Големина : 60 "W x 80"D x 10" H. Душекот со џебна пружина 10 " обезбедува супериорна изолација на движењето и ги поддржува контурите на вашето тело. Certipur-Сад Сертифициран Пена Амортизација Со Тесни Плете Врвот. 10 "Џеб Пролет Душек Големина : 60 "W x 80"D x 10" H. Мека Удобност за сите позиции на спиење. Летва До Висина На Подот : 13"; Висина На Подножјето : 6".

Основните својства

Додатоци на производот