Грег и Стив: Сите живееме заедно том. ЦД
Неодамнешно

Грег и Стив: Сите живееме заедно том. ЦД

DEN 3.33

Това е достапна

Со повеќе од два милиони снимки продадени до денес, Грег и Стив го одржуваат рангот на детското музичко дуо во земјата. Лесно е да се види зошто - нивните песни стихови и привлечни мелодии се поставени на современ ритам. Родителите и наставниците исто така сметаат дека Грег и Стив мелодии забавен начин да ги научат децата основни концепти како што се бои и броеви, како и пријателство и соработка. Грег и Стив добија бројни признанија, вклучително и пет награди за избор на родители и награда за вести за рано детство. Песните вклучуваат : 1. Пејте среќна песна 2. 1, 2 Бака чевли 3. Форми на свинче банка 4. Ако сте среќни и го знаете тоа 5. Симон вели (#1 делови од телото) 6. Симон вели (#2 ) 8. Дискоте ја лимбо 9. Dancin 'Машина 10. Рок' околу грмушката од црница (хигиена#1) 11. Рок 'околу грмушката од црница (#2) 12. Ноќта на забавен начин за учење на децата основни концепти како што се бои и Броеви, како и пријателство и соработка. Оваа фантастична мешавина на оригинални, традиционални и преодни песни, вклучува активности за движење и промовира вештини за слушање. 12 песни.

Основните својства

Додатоци на производот