Заменски REPV сензор за подлога на сопирачката компатибилен со Volkswagen Touareg 2003- Порше Каин задниот дел
Неодамнешно

Заменски REPV сензор за подлога на сопирачката компатибилен со Volkswagen Touareg 2003- Порше Каин задниот дел

DEN 5840.00

Това е достапна

Спецификации на производот Подготвување на производот : Директна Fit Quantity Продадена : Продадена индивидуално КОНДЕРСКИ Број на дел : 0841540, 11633004 Warranty : 1-годишна гарант за гарантирање на неограничена миризба, сенформан-Производство од компоненти со врвен квалитет, ова е вашата најдобра опција и ефтина замена за вашата обнова, поправка и потреби за одржување- Производ за замена на ОЕ за вашиот оштетен или стари фабрички дел.compabtiation со следниве возила : Audicom Patibational со : 2007-2012 Q7 Rear Compatibational со : 2013-2014 Q7 BASE, лево или деснокомпомпатибилен со : 2014 Q7 TDI REAR, лево или десно Компатибилен со : 2013-2015 Q7 (Sumbodel : Premium, Premium Plus, Prestige, Sport, TDI Premium, TDI Premium Plus, TDI престиж) заден, лев или десен што е компатибилен со : 2015 Q7 (Sumbodel : TROSPRESSIV, TDI PRORSTORIV, TDI Vors Prung, Vorsprung) Заден, задниот, Vors Prung) Лево или десно одспективно со : 2003-2005 Cayenne Rear Compatibational со : 2008-2010 CAYENNE GTS RERECCOMPATITALITION со : 2006 CAYENE TURBO S RERECOMPATITALITE со : 2006, 2008-2010 CAYENNE (подмодел : база, S) Survolkswagen Compabtibation до OEM# : и Parts Link# : . Ги исполнува или ги надминува стандардите за усогласеност Dot & SAE. Задна, возачка или патничка страна. Сензор за подлога на сопирачката. Фабрички запечатени - сосема ново во кутија. Cayenne 03-10 / Touareg 04-10 / Q7 07-12 Сензор за подлога на сопирачките, заден, RH = LH. FITS Изберете : 2013-2015 Audi Q7 Premium Plus2003-2005,2008-2010 Porsche Cayenne2004-2007,2010 Volkswagen Touareg2007-2012 Audi Q72008-2009 Volkswagen Touareg 22006 Porsche Cayen Sand Moster-Add Adt Fit Widget to Check.

Основните својства

Додатоци на производот