Интерактивен микрофон на комуникаторот Hallmark Northpole
Неодамнешно

Интерактивен микрофон на комуникаторот Hallmark Northpole

DEN 271.68

Това е достапна

Дозволете им на децата да се вртат известување во Дедо Мраз и да ги слушнат радосните пристигнувања на Божиќ со интерактивен микрофон на комуникаторот Hallmark Northpole. Тоа им овозможува на децата секој ден да бираат во северната топка и да разговараат со Дедо Мраз и неговите пријатели. Ликовите доаѓаат гласно и јасно на микрофон Халмарк Санта. Тој е дизајниран да ги ангажира децата во двонасочен разговор и се брои од 1 декември до 25 декември за да помогне да се донесе возбудата на празниците. Овој белег на микрофон има гроздобер стил што се враќа во време на радија на предавателот. Обезбедува магичен и забавен начин за изградба на очекување на вашето дете за Божиќ. Секој интерактивен микрофон на комуникаторот Hallmark Northpole им помага на децата да развијат прекрасно чувство за креативност и имагинација, додека слават време на одлично расположение. Интерактивен микрофон на комуникаторот Hallmark Northpole : му дозволува на вашето дете да разговара со Дедо Мраз и неговите пријатели. Ликовите доаѓаат во гласно и јасно. Помага да ги брои деновите до Божиќ. Вклучени се 3 батерии на ААА. Микрофон на Халмарк Дедо Мраз ангажира деца. Карактеристики на интерактивен одговор. Полнењата за кертриџ за комуникатори на северниот пол се достапни секоја година и се продаваат одделно. Свртете ја моќта на копчето. Одговор на копчето.

Основните својства

Додатоци на производот