Експерт градинар Црвено и зелена Стела во живо фабрика
Неодамнешно

Експерт градинар Црвено и зелена Стела во живо фабрика

DEN 1.33

Това е достапна

Прунус е род на дрвја и грмушки, во кој се вклучени овошје сливи, цреши, праски, нектарини, кајсии и бадеми. Домашен во северните умерени региони, 430 различни видови се класифицирани под Прунус. Многу членови на родот се широко одгледувани за нивно овошје и за украсни цели. Тие имаат овошје околу јама. Плодовите на Прунус можат да се класифицираат според тоа како нивната пулпа се формира околу каменот. Фрестон овошје има месо што лесно се повлекува од јамата, што ги прави лесни за јадење свежо. Овошјето на клингот има пулпа што е поцврсто прицврстена на јамата и не може да се повлече без оштетување. Овошните дрвја треба да бидат засадени во пролет. Целосно сонце. УСА растителни зони од 5 до 9.

Основните својства

Додатоци на производот