Smead Проширување на паричникот, 3-1 2 Експанзија, затворање на размавта и кабел, Redrope Gusset, 12 W 5 H, залихи на печатење на Redrope, по BO
Неодамнешно

Smead Проширување на паричникот, 3-1 2 Експанзија, затворање на размавта и кабел, Redrope Gusset, 12 W 5 H, залихи на печатење

DEN 1527.20

Това е достапна

Овие уредни и професионални паричници имаат карактеристичен материјал сличен на кожа. Еластичен кабел цврсто го држи заштитното размавта околу паричникот. Безвременски професионален проширување на паричниците се карактеризира со класичен печатен ретропе, надворешен омилен на адвокатите, сметководителите и банкарите, размавта со еластично затворање на кабелот за дополнителна безбедносна вертикална ориентација е идеална за превртување на ранци TYVEK®-засилен на врвот на страните со целосна висина за екстра трајност • Материјал сличен на кожен материјал • 3-1/2 "Експанзија • Предни и задни панели со двојно дебело дебело дебело и задниот дел • Гусет со целосна висина, превртување засилен со TYVEK® на врвот или целосно Tyvek-Led-Led • Содржи 30% рециклирана содржина, 30% пост-потрошувачки материјал.

Основните својства

Додатоци на производот