Влошни за апликатори на викиншки памук Тери, 6-пакувања
Неодамнешно

Влошни за апликатори на викиншки памук Тери, 6-пакувања

DEN 3.33

Това е достапна

Влошките на апликаторот Cotton Terry промовираат рамномерна примена на полиња, восоци и заштитни средства. За оптимални резултати, користете нов апликатор за различни задачи. Идеално за примена на восоци, полиња и заштитник. Памукот Тери промовира дури и апликација. Јасен палто безбедно. Перење и еднократно.

Основните својства

Додатоци на производот