Спектар Премиум ЦУ Автомобилски Радијатор
Неодамнешно

Спектар Премиум ЦУ Автомобилски Радијатор

DEN 1119.84

Това е достапна

Структурата и дизајнот На Спектрите Премиум Радијатори се изградени за да ја преземат истата издржливост и очекувања од онаа на ОЕ. За да се намали стресот на заглавјата и да се спречи искривување за време на термичка експанзија, се прават намалувања на стресот на страничните шини. Зголемена дебелина на ѕидот на цевката за издржливост и долговечност. Редизајнирани аголни загради за зголемување на издржливоста на единицата и подобрување на леснотијата на инсталација. Пластична / Алуминиумска Конструкција. Со Пренос Нафта Кулер.

Основните својства

Додатоци на производот