Имајќи Повеќе Смисла Како Да Пеете: Мултисензорни Техники за Часови По Глас и Хорски Проби
Неодамнешно

Имајќи Повеќе Смисла Како Да Пеете: Мултисензорни Техники за Часови По Глас и Хорски Проби

DEN 3.33

Това е достапна

(Мередит Музички Ресурс). Оваа книга открива како секој може да научи да пее и како секој гласовен учител или хорски диригент може да натера некој да пее и да продолжи да прави откритија во пеењето. Со мулти-сензорни техники за совпаѓање и градење на јаки страни за учење, оваа книга е за секој пејач од ранг почетник, вклучувајќи ги и оние за кои се смета дека немаат способност за искусен и зрел пејач. Без разлика дали станува збор за само-водени, водени од наставници или ситуации за учење водени од диригенти, оваа уникатна колекција на вежби ги буди сетилата за неверојатни резултати. Кликнете овде за видео на Јутјуб За Да Направите Повеќе Смисла За Тоа како да Пеете, Правејќи Повеќе Смисла За Тоа Како Да Пеете : Мултисензорни Техники за Часови По Глас и Хорски Проби (Мек).

Основните својства

Додатоци на производот