Дизни Јуниор Софија Првиот Балон Од Фолија
Неодамнешно

Дизни Јуниор Софија Првиот Балон Од Фолија

DEN 2.00

Това е достапна

Вашата забава ќе биде погодна за принцеза со оваа партиска тема! Маѓепсајте ги вашите гости со ова. Вклучува еден балон од фолија што одговара на вашата тема за забава. Ова е официјално лиценциран помлад производ На Дизни. Овој производ е направен Од Пластика-МИЛЕНИЧЕ. Дизни Јуниор Софија Првиот Балон Со Фолија : вашата забава ќе одговара за принцеза со оваа тема за забава. Маѓепсајте ги вашите гости со ова. Вклучува еден балон од фолија што одговара на вашата тема за забава. Ова е официјално лиценциран помлад производ На Дизни. Овој производ е направен Од Пластика-МИЛЕНИЧЕ.

Основните својства

Додатоци на производот