Окума Рекорд Бркач Потпис Серија Сом Прачки РЦ-С-902МХ
Неодамнешно

Окума Рекорд Бркач Потпис Серија Сом Прачки РЦ-С-902МХ

DEN 1119.20

Това е достапна

Серијата rod Chaser Rod Беше развиена и тестирана заедно со тестерот За производи Окума Кирк киркланд. Кирк се прослави насочувајќи се кон големите риби и е еден од најдобрите рекордери НА ИГФА во светот. Техниките и различните напрегања поставени на риболовен стап при таргетирање на голем Сом, Алигатор Гар, Лопатка и некогаш Есетра се многу слични. Кога тргнавме да изградиме совршена прачка за таргетирање на овие видови, сакавме да се консултираме со најдобрите, поради што отидовме директно кај вработениот Во Окума, Кирк киркланд. Не само Што кирк цел гигант Гар, уште поважно тој водичи за живеење и справи тој го користи мора да се одржи до барајќи притисоци, бидејќи тоа им помага на поддршка на неговата егзистенција. Прачка Моќ : Средно Тешки. Прачка Конус : Средно Брзо. Должина На Прачка : 9.0. Тежина на линијата : 12-30 килограми. 2-парчиња прачка празни места со врвот над задник изградба за подобрување на силата.

Основните својства

Додатоци на производот