Ослободување на ток на спојката со вистинскиот оган
Неодамнешно

Ослободување на ток на спојката со вистинскиот оган

DEN 1599.84

Това е достапна

Врвот на спојката на спојката на Tru-Fire се карактеризира со притисок за затворање на двојни вилици на дебеломер, прилагодливо патување со активирање, гума над-обликувано активирање, едно парче челично тело, прилагодување на должината на заклучувањето, лента за токи на преклопување и вилици на метални процеси и активирање кои се чистат за да се спречат жицата носат. Вилиците на металниот процес на напојување и активирањето, исчистени за да се спречи абење на жицата. Притиснете да ги затворите, двојните вилици на дебеломер. Прилагодливо патување за активирање. 1 парчиња челично тело. Прилагодување на должината на заклучувањето. Преклопување? Лента за токи.

Основните својства

Додатоци на производот