Олиаспорс играчки лак и стрела сет со стрели
Неодамнешно

Олиаспорс играчки лак и стрела сет со стрели

DEN 319.84

Това е достапна

Колку е одличен начин да се запознае младоста со спортот на стрелаштво со овој дрвен лак за играчки и стрела со трепет и пакет од 3 стрели. Овој младински сет е направен од дрво со исти директори на ловечки лак и стрела. Има целосно функционален лак и е тестиран за да пука стрела до 25 стапки со пристојна точност. Самиот лак мери долга 29 инчи, а стрелките се долги околу 14 инчи. Надзорот за возрасни сè уште треба да се воспостави кога младите имаат намера да ги користат лакот и стрелата. Самиот лак со должина од 29 инчи, а стрелите од дрво мерат долги околу 14 инчи.

Основните својства

Додатоци на производот