Собранието на регулаторот на прозорецот RPGM- Изберете: 2004- Cadillac SRX
Неодамнешно

Собранието на регулаторот на прозорецот RPGM- Изберете: 2004- Cadillac SRX

DEN 443.52

Това е достапна

Собранието на регулаторот на прозорецот Аисин изгради репутација во автомобилската индустрија за квалитет и занаетчиство. Ние произведуваме регулатор на прозорецот за напојување на прозорецот за буквално секој автомобил на патот денес. Собранието на регулаторот на прозорецот AISIN се достапни за употреба на и надвор од патот и се дизајнирани за сите временски услови. Собрание на регулаторот на прозорецот AISIN RPGM-084.

Основните својства

Додатоци на производот