Актуатор за заклучување на трупот Компатибилен со 2005- Chevrolet Malibu 2008- Pontiac G 2007- Saturn Aura 2003- Сатурн јон 6цил 3.5L
Неодамнешно

Актуатор за заклучување на трупот Компатибилен со 2005- Chevrolet Malibu 2008- Pontiac G 2007- Saturn Aura 2003- Сатурн јон

DEN 3.33

Това е достапна

Специфичноста на производот Продадена : Продадена индивидуално Нота : Интегрирана со Latch Replaces OE Број : 20815646 INTERCHANGE Дел Број : 931258, 20815646 Warranty : 1-годишна неограничена гаранција за гаранција за заклучување на багажникот, произведен од врвен квалитет на компоненти, ова е вашата најдобра опција и емитувана замена за вашата ребуција, поправка , and maintenance needs - an OE replacement product for your damaged or aged factory part.Compatible with the following vehicles : Chevrolet2005 Malibu Base Sedan2008-2010 Malibu Hybrid2005-2007 Malibu (submodel : LS, LT) Sedan2006-2007 Malibu (submodel : LTZ, SS) Sedan2008 Malibu (submodel : Classic LS, Classic LT)2008-2012 Malibu (submodel : LS, LT, LTZ) Pontiac2009 G6 Base 2-Door2008 G6 SE 2-Door2008-2009 G6 (submodel : GT, GXP) 2-Door Saturn2007 -2008 Aura Green Line2009 Aura Hybrid2007-2009 Aura (подмодел : XE, XR) 2003-2005 ION 12004-2007 ION RED LINE2003-2007 ION (подмодел : 2, 3) го заменува OE Бројот : 20815646. FITS SELECT : 2008-2009,2011-2012 Chevrolet Malibu 2 LT 2010 Chevrolet Malibu 1 LT 2009 Pontiac G6 2006 Chevrolet Malibu LT 2005.2007 Chevrolet Malibu LS 2003-2007 Saturn ivel 2 2007-2009 Satura aura g6 gt and More gt and More gt and More gt an - Додадете го вашето возило во нашиот фит -додаток за да проверите.

Основните својства

Додатоци на производот