Awntech maui-l лев мотор со далечински моторизирано повлекување на трескање
Неодамнешно

Awntech maui-l лев мотор со далечински моторизирано повлекување на трескање

DEN 1327.84

Това е достапна

Awntech Beauty-Mark Maui 8 'Моторизирана повлечена од трескање : Структурна алуминиум и челична рамка за обележување на марки за заштеда на надворешноста на ткаенината на ткаенината до 30 проценти во летните месеци за комерцијална или станбена употреба, вклучително и заграда за инсталирање на загради, за да го однесе сонцето од страна на повторното работење со стационарната или повлечена одвоена од awntech. Awnings се совршени за управување со сончева светлина и ажурирање на изгледот на вашиот дом или бизнис. Awnings даваат убав акцент на кој било архитектонски стил. Тие ви овозможуваат да ја зачувате енергијата и да блокирате светлина во текот на летото, а повлекувањето ќе се повлече и ќе овозможи топлината на сонцето во зима. Претворете го вашиот простор на отворено во повлекување и чувајте ја внатрешноста на вашиот дом 10 степени поладни во летните месеци. Со засенчување на вратите и прозорците, ја намалувате количината на зрачна топлина што влегува во вашиот дом или бизнис, со што ќе се намали количината на работа што треба да ја направи вашиот климатик. Awnings ги штитат вашите врати и прозорци од сурово време и ќе ги задржат мебелите за внатрешни работи, драпериите и подовите од исчезнување. Тие се дизајнирани да го направат вашиот живот што е можно поудобен, додека ја зголемуваат целокупната вредност на вашиот дом или бизнис.

Основните својства

Додатоци на производот