Core Geater Valeo HVAC се вклопува во Изберете: 1996- Крајслер Себринг jxi, Dodge Stratus SE
Неодамнешно

Core Geater Valeo HVAC се вклопува во Изберете: 1996- Крајслер Себринг jxi, Dodge Stratus SE

DEN 799.84

Това е достапна

Јадрото на грејачот Валео е уред за греење што се наоѓа во внатрешноста на HVAC на возилото. Топлината се разменува од течноста за ладење на топол мотор до воздухот што го разнесе вентилаторот преку металните перки на разменувачот. Јадрата на грејачот на Валео се дизајнирани и произведени од истиот тим што им веруваат на големите производители на возила ширум светот . Точната оригинална замена на опремата обезбедува совршено вклопување и инсталација. Квалитет со повеќе точки тестирани за загарантирана издржливост и перформанси. Произведено користејќи ги само компонентите со највисок квалитет и најновата технологија за исклучителна прецизност и сигурност јадрото на HVAC. Јадро на грејачот HVAC. Јадро на грејачот HVAC. Јадро на грејачот HVAC. Fits Select : 1996-2000 Chrysler Sebring JXI 6 Cyl 2,5 L 2000 Dodge Stratus SE 4 CYL 2,4 L 1996-1999 Dodge Stratus 4 Cyl 2,4 L 1998-2000 Chrysler Cirrus lxi 6 Cyl 2,5 L 1996-1997 Plymouth Breeze 4 Cyl 2 L 2000 Plymouth Breeze 4 Cyl 2,4 L 1998 Plymouth Breeze Base/Expresso 4 Cyl 2 L 1999 Plymouth Breeze Base/Expresso 4 Cyl 2,4 L 1995-1997 Chrysler Cirrus LX/LXI 6 Cyl 2,5 L 1995 Dodge Stratus ES 6 Cyl 2.5 L и повеќе - Вашето возило до нашиот фит -додаток за проверка.

Основните својства

Додатоци на производот