Mando A C компресор 10A одговара на Изберете: 1998- Hyundai Elantra, 1997- Hyundai Tiburon
Неодамнешно

Mando A C компресор 10A одговара на Изберете: 1998- Hyundai Elantra, 1997- Hyundai Tiburon

DEN 3462.56

Това е достапна

Компресорот A/C го притиска ладилното средство пред да го испумпува во кондензаторот A/C, каде што гасот потоа се претвора во течност што минува низ остатокот од системот A/C на возилото, кој на крајот обезбедува ладен воздух за ладење на кабината. Компресорот A/C е главната единица за напојување зад целиот овој процес. Кога компресорот A/C не успее или протекува, веќе немате удобност на ладен воздух. Mando нуди OE Factory A/C компресори за Hyundai & Kia, заедно со други домашни и европски производители на автомобили. Спојките на A/C се вклучени на сите нови конвенционални компресори A/C Mando OE и доаѓа претходно пополнети со масло за ладење до точни фабрички спецификации. Ние, исто така, нудиме и компресори за хибридни и електрични возила - ние сме ОЕ! Пред-наполнето масло во него со точна количина. Оригинална опрема A/ C компресор w/ спојката. Не е потребна основна размена. Fits Select : 1999-2000 Hyundai Elantra 4 Cyl 2 L 1998-2001 Hyundai Tiburon 4 Cyl 2 L 1998 Hyundai Elantra 4 Cyl 1,8 L 1997 Hyundai Tiburon 4 Cyl 1,8 L и повеќе-Додадете го вашето возило на нашето вклопување виџет за да проверите.

Основните својства

Додатоци на производот